ВИКИ КАМП ДОЈРАН 2018

Денеска, 7 септември заминуваме на Вики Камп во Дојран. Подгответе ги прстињата за уредување, подгответе се за забава и уживање. Резултатите ќе ги објавиме наредната недела.

За потсетување како беше минатата година 🙂