ВИКИ КЛУБ ДЕМИР ХИСАР

На 24 септември 2021 се одржа отвoрањето на новиот Вики Клуб Демир Хисар. Со ова се надеваме дека ќе дојде до уште повеќе статии и збогатување на Википедија на македонскиот јазик, како и до зголемување на активните ученици-википедијанци кои ќе помогнат за стварање на овие мисии.

Ова е осми Вики Клуб во Македонија што ги води ГЛАМ Македонија.

Дел од атмосферата можете да видите на фотографиите: