ВИКИ КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НАСТАВНИЦИ во ДЕБРЦА

На 27 ноември 2020 година се одржа Вики конференција за наставници во Дебрца, на тема „Медиумска писменост и Википедија“. На конференцијата беа почитувани сите протоколи за заштита во време на пандемија.

Обуката ја поминаа 30 наставници.