ГОЛЕМО НЕДЕЛНО ИНТЕРВЈУ на kulturno.mk

За сите активности на Здружението зборува Снежана Штрковска, претседател на ГЛАМ Македонија: „Целта е да ја направиме Википедија на македонски јазик место каде може да се прочитаат точни информации.“

Целото интервју на следниот линк http://kulturno.mk/2018/09/01/intervju-na-nedelata-snezana-strkovska-direktor-na-glam/