ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА СРБИЈА

Денеска почнува едномесечниот предизвик „Запознајте ја Србија“

Запознајте ја Србија е уредувачки едномесечен предизвик кој се одржува од 20 јануари (00:01) до 20 фебруари (23:59) 2022 година. Проектот е во организација на Глам Македонија а подржан од Амбасадата на Србија. Тие што сакаат да учествуваат мораат да се член од вики клубовите, да се направи нова статија или да се надполони постоечка а статиите да бидат на српкси теми.

Повеќе информации на следниот линк.