ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА СРПСКА – ВИКИ КЛУБ СТАРО НАГОРИЧАНЕ

На 30 октомври, Вики Клуб Старо Нагоричане одржаа уредувачки маратон на тема „Запознајте ја Српска“, како дел на меѓународниот повик. Имаше 5 учесници кои напишаа 9 статии.

Резултати за маратонот можете да ги најдете на следниот линк.