ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА ШВЕДСКА

Запознајте ја Шведска е уредувачки едномесечен предизвик кој се одржува од 1 ноември (00:01) до 30 ноември (23:59). Тие што сакаат да учествуваат мораат да се член на еден од вики клубовите, да се направи нова статија или да се надполони постоечка и да бидат статиите на шведски теми.
Повеќе информации на следниот линк.