НАГРАДИ ЗА АКТИВНОСТ ВО НОЕМВРИ 2020 г.

Во текот на месец ноември 2020 година, 17 членови на Вики Клубовите биле активни на Википедија, заедно напишале и/или подобриле 161 статија на разни теми на Википедија на македонски јазик. Жири комисијата ги прогласи највредните шестмина, за што уредувачите ќе добијат диплома и награда. Следуваат корисничките имиња:

Прва награда – Jtasevski123

Две втори награди – Petar Barsa и SirGoldenBlade

Три трети награди – Vila RosaNPetar14 и Doni12345.

 

Им честитаме на добитниците на награди.