ОТВАРАЊЕ НА НОВА КАНЦЕЛАРИЈА

ГЛАМ Македонија со задоволство може да се пофали дека има свое ново катче.
Нашата новоотворена канцеларија се наоѓа на улица 20 Октомври број 26, отворена за сите секој работен ден од 10.00 до 14.00.
Се надеваме дека во неа ќе се дружат многу Википедијанци во следниот период, и дека ќе инспирираме креативни и вредни средби.