ПРОГЛАСЕНИ НАЈДОБРИТЕ СТАТИИ ЗА ФЕВРУРИ 2020 г.

Во текот на месец февруари 2020 година, вкупно 66 членови на Вики Клубовите што ги води Здружението ГЛАМ Македонија создадоа 134 статии на Википедија на македонски јазик. Жири комисијата прогласи 15 најдобри статии, за кои уредувачите ќе добијат диплома и награда.
Први 5 најдобри статии:
 
Втори 5 најдобри статии:
 
Трети 5 најдобри статии:
 
Им честитаме на добитниците на награди.