РАБОТИЛНИЦА „ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА СРПСКА“

На 24 октомври 2020 година се одржа уредувачки маратон на тема Запознајте ја Српска. Активноста е на членовите на Вики Клубот во Старо Нагоричане, како придонес кон повикот „Упознај Српску 2020“ којшто се одвива од 15 октомври до 15 ноември 2020 година.

Беа создадени 14 нои статии на теми за Република Српска, од  9 учесници.

Сите статии може да се видат на овој линк.

Upoznaj Srpsku Logo.png