IN MEMORIAM

На 23 октомври 2020 година, почина Ѓорѓи Поп-Ѓорѓиев, основач, член и ИТ координатор на ГЛАМ Македонија, на 36 годишна возраст. Сочувство до семејството.
Нека патува со анѓелите…
File:Wiki Camp Berovo 73.jpg - Wikimedia Commons